Normal view MARC view ISBD view

McLeod, A.(2008) Slušati djecu: vodič za stručnjake. London, Philadelphia: Jessica Kingsley Publishers. / Barbara Kušević.

By: Kušević, Barbara.
Contributor(s): [aut].
Material type: ArticleArticleDescription: 531-534 str.ISSN: 1332-3210.Other title: McLeod, A.(2008) Listening to Children:A Practicioner's Guide. London, Philadelphia: Jessica Kingsley Publishers [Naslov na engleskom:].Subject(s): 5.07 | komunikacija, slušanje djece, dječja prava, Konvencija o pravima djeteta hrv | communication, listening to children, children's rights, Convention on the rights of the child eng In: Dijete i društvo: časopis za promicanje prava djeteta 10 (2008), 1/2 ; str. 531-534Summary: Knjiga Liestening to children podijeljena je u pet dijelova koji nude smjernice za prepoznavanje pravog značenja djetetovih verbalnih i neverbalnih poruka, kao i respektabilan pregled spoznaja nužnih za bilo kakav rad s djecom koja su zbog svoje obiteljske situacije u nepovlaštenom položaju.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

Knjiga Liestening to children podijeljena je u pet dijelova koji nude smjernice za prepoznavanje pravog značenja djetetovih verbalnih i neverbalnih poruka, kao i respektabilan pregled spoznaja nužnih za bilo kakav rad s djecom koja su zbog svoje obiteljske situacije u nepovlaštenom položaju.

Projekt MZOS 130-1301761-1772

HRV

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//