Normal view MARC view ISBD view

Nenad Cambi, Sarkofazi lokalne produkcije u rimskoj Dalmaciji od II. do IV. stoljeća, Književni krug Split 2010 / Sanader, Mirjana.

By: Sanader, Mirjana.
Material type: ArticleArticleDescription: 289-296 str.ISSN: 0473-0992.Other title: Nenad Cambi, Sarkofazi lokalne produkcije u rimskoj Dalmaciji od II. do IV. stoljeća, Književni krug Split 2010 [Naslov na engleskom:].Subject(s): 6.07 | Sarkofazi lokalne produkcije u rimskoj Dalmaciji od II. do IV. stoljeća hrv | Sarkofazi lokalne produkcije u rimskoj Dalmaciji od II. do IV. stoljeća engOnline resources: Elektronička verzija | Elektronička verzija In: Opuscula Archaeologica Radovi Arheološkog zavoda 34 (2011), 1 ; str. 289-296Summary: Istraživanje rimskih sarkofaga provodi se u arheološkoj znanosti već više od stoljeća.U knjizi o kojoj je ovdje riječ Cambi analizira sarkofage iz domaćih radionica. Tim je radom istraživanje rimskih sarkofaga, kojih je u Dalmaciji sačuvano više od 2 000., na neki način zaokruženo.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

Istraživanje rimskih sarkofaga provodi se u arheološkoj znanosti već više od stoljeća.U knjizi o kojoj je ovdje riječ Cambi analizira sarkofage iz domaćih radionica. Tim je radom istraživanje rimskih sarkofaga, kojih je u Dalmaciji sačuvano više od 2 000., na neki način zaokruženo.

Projekt MZOS 130-0000000-0777

HRV

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//