Normal view MARC view ISBD view

Matična služba u visokoškolskim knjižnicama / Luić-Vudrag, Dubravka.

By: Luić-Vudrag, Dubravka.
Material type: ArticleArticleDescription: 10-30 str.ISBN: 9789536001514.Other title: Highschool library [Naslov na engleskom:].Subject(s): matičnost, visokoškolske knjižnice hrv | higschool library eng In: Iskorak prema novome knjižničnom sustavu Voyager : zbornik radova str. 221-226Martek, Alisa Pilaš, IrenaSummary: Zapostavljen i marginaliziran status visokoškolskih knjižnica i knjižničara koji u njima rade rezultat je višegodišnje nebrige i neulaganja u cijelu našu djelatnost kako od strane struke tako i od cijele akademske zajednice, naših poslodavaca i zakonodavaca. Organiziranje djelatne Matične službe pri Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici pomoglo bi u rješavanju problema.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

Tekst je prirežen prema izlaganju na seminaru : 9. dani specijalnih i visokoškolskih knjižnica, Opatija, 13.-16. svibnja 2007. ; [organizatori HKD Sekcija za specijalne i visokoškolske knjižice]

Zapostavljen i marginaliziran status visokoškolskih knjižnica i knjižničara koji u njima rade rezultat je višegodišnje nebrige i neulaganja u cijelu našu djelatnost kako od strane struke tako i od cijele akademske zajednice, naših poslodavaca i zakonodavaca. Organiziranje djelatne Matične službe pri Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici pomoglo bi u rješavanju problema.

ENG

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//