Normal view MARC view ISBD view

Aktualno stanje u uporabi psihodijagnostičkih sredstava od strane psihologa zaposlenih u službama socijalnog rada u Republici Hrvatskoj / Matešić, Krunoslav.

By: Matešić, Krunoslav, st.
Material type: ArticleArticleDescription: 279-282 str.Other title: The current use of psychodiagnostic instruments by psychologists employed in social services in the Republic of Croatia [Naslov na engleskom:].Subject(s): 5.06 | psihodijagnostička sredstva, stav, anketa, EFPA, SCTT hrv | psychodiagnostic instruments, opinions, survey, EFTA, SCTT eng In: III. znanstveno-stručni skup posvećen pitanjima nasilja (25.-27.11.2010. ; Osijek, Hrvatska) Psihosocijalni aspekti nasilja u suvremenom društvu - izazov obitelji, školi i zajednici str. 279-282Kolesarić, Vladimir ; Ručević, Silvija ; Šincek, DanielaSummary: EFPA-inim anketiranjem o stavovima psihologa u vezi s psihodijagnostičkim sredstvima, koje je provedeno 2009. godine u 17 zemalja članica, bila je obuhvaćena i Republika Hrvatska. U našem slučaju na 1700 poštom poslanih anketnih upitnika vratilo se 327 odgovora. U 34 slučaja psiholozi su naveli da su zaposleni u socijalnom radu. Anketa je imala ukupno 33 čestice. Na pitanje koje testove najčešće koriste u svom radu, psiholozi iz ove službe naveli su ukupno 26 instrumenata. U priopćenju je uspoređen dobiveni popis s popisom testova koji se nalaze u Katalogu psihodijagnostičkih sredstava Hrvatske psihološke komore.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

EFPA-inim anketiranjem o stavovima psihologa u vezi s psihodijagnostičkim sredstvima, koje je provedeno 2009. godine u 17 zemalja članica, bila je obuhvaćena i Republika Hrvatska. U našem slučaju na 1700 poštom poslanih anketnih upitnika vratilo se 327 odgovora. U 34 slučaja psiholozi su naveli da su zaposleni u socijalnom radu. Anketa je imala ukupno 33 čestice. Na pitanje koje testove najčešće koriste u svom radu, psiholozi iz ove službe naveli su ukupno 26 instrumenata. U priopćenju je uspoređen dobiveni popis s popisom testova koji se nalaze u Katalogu psihodijagnostičkih sredstava Hrvatske psihološke komore.

HRV

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//