Normal view MARC view ISBD view

Patite li od "odgađavitisa"? Kako učinkovitije organizirati vrijeme i zadatke / Pavlin-Bernardić, Nina ; Tonković Grabovac, Maša.

By: Pavlin-Bernardić, Nina.
Contributor(s): Tonković Grabovac, Maša [aut].
Material type: ArticleArticleDescription: 150-155 str.Other title: Do you suffer from "procrastinitis"? How to organize time and tasks more effectively [Naslov na engleskom:].Subject(s): 5.06 | akademsko odgađanje ; organizacija vremena i zadataka | procrastination ; organization of time and tasksOnline resources: Elektronička verzija In: Psihofestologija: Ovo nije samo još jedna knjiga iz popularne psihologije str. 150-155Abstract: U poglavlju je opisano što je akademsko odgađanje i koji su mu uzroci te je opisan jedan od načina kako se ono može smanjiti. Opisano je kako postaviti svoje ciljeve tako da budu mjerljivi, u vremenu, dostižni, relevantni i određeni (kratica MUDRO) te kako napraviti tjedni raspored obaveza kojeg ćete se držati.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

U poglavlju je opisano što je akademsko odgađanje i koji su mu uzroci te je opisan jedan od načina kako se ono može smanjiti. Opisano je kako postaviti svoje ciljeve tako da budu mjerljivi, u vremenu, dostižni, relevantni i određeni (kratica MUDRO) te kako napraviti tjedni raspored obaveza kojeg ćete se držati.

Projekt MZOS projekt

HRV

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//