Normal view MARC view ISBD view

Uspostavljanje kontakta i usklađena konverzacija : vještine koje će pomoći u odnosima s drugim ljudima / Željka Kamenov, Aleksandra Huić.

By: Kamenov, Željka.
Contributor(s): Huić, Aleksandra [aut].
Material type: ArticleArticleDescription: 91-95. str.Subject(s): Komunikacijske vještine, konverzacija, uspostavljanje kontakta hrv In: Psihofestologija: psihologijska znanost na popularan načinAbstract: Vještine u odnosima s ljudima danas su ključan element uspjeha u raznim profesionalnim područjima. One su podjednako vaæne u suvremenom gospodarstvu kao što su znanje, informacije ili tehničke vještine. Uspostavljanje dobrog uzajamnog odnosa predstavlja kamen temeljac međuljudskih odnosa. Ono zahtijeva određene oblike ponašanja i vještina, a to su uspostavljanje kontakta i vođenje usklađene konverzacije, koje su, zajedno s konkretnim smjernicama, opisane u ovom poglavlju.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

Vještine u odnosima s ljudima danas su ključan element uspjeha u raznim profesionalnim područjima. One su podjednako vaæne u suvremenom gospodarstvu kao što su znanje, informacije ili tehničke vještine. Uspostavljanje dobrog uzajamnog odnosa predstavlja kamen temeljac međuljudskih odnosa. Ono zahtijeva određene oblike ponašanja i vještina, a to su uspostavljanje kontakta i vođenje usklađene konverzacije, koje su, zajedno s konkretnim smjernicama, opisane u ovom poglavlju.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//