Normal view MARC view ISBD view

Sisak na 'drugi' i 'drugačiji' pogled - od propitivanja uobičajenih predodžbi o gradu, do umjetničkih imaginacija, vizija i angažiranog djelovanja / Lončar, Sanja.

By: Lončar, Sanja, etnologinja.
Material type: ArticleArticleDescription: 296-305 str.Other title: Sisak on 'second' and 'different' glance - from rethinking common perceptions on town, to artistic imaginations, visions, and engagement [Naslov na engleskom:].Subject(s): 6.08 | grad ; gradski prostori ; lokalna zajednica ; učenici i umjetnici ; radionice hrv | city ; urban spaces ; local community ; students and artists ; workshops eng In: Godišnjak Gradskog muzeja Sisak 12 (2018), 12 ; str. 296-305Abstract: Rad donosi uvid u unterdisciplinarni istraživačko-edukacijski i izložbeni projekt udruge Punkt pod nazivom Grad na drugi pogled koji je u lipnju 2015. te od rujna do studenog 2016. realiziran u Sisku. Aktivnosti projekta prikazuju se i interpretiraju u širem teorijskom okviru istraživanja gradskih prostora, traganja za novim predodžbama o gradu te mijenjanja i oblikovanja gradskih prostora. Pritom se propituje uloga aktivnog sudjelovanja stanovnika, umrežavanja pojedinaca i grupa te važnost lokalnih inicijativa u regeneraciji urbanih prostora.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

Rad donosi uvid u unterdisciplinarni istraživačko-edukacijski i izložbeni projekt udruge Punkt pod nazivom Grad na drugi pogled koji je u lipnju 2015. te od rujna do studenog 2016. realiziran u Sisku. Aktivnosti projekta prikazuju se i interpretiraju u širem teorijskom okviru istraživanja gradskih prostora, traganja za novim predodžbama o gradu te mijenjanja i oblikovanja gradskih prostora. Pritom se propituje uloga aktivnog sudjelovanja stanovnika, umrežavanja pojedinaca i grupa te važnost lokalnih inicijativa u regeneraciji urbanih prostora.

Projekt MZOS projekt

HRV

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//