Normal view MARC view ISBD view

Odraz izdavačke i znanstvene produkcije fakulteta u fondu visokoškolske knjižnice: Zbirka periodike u Knjižnici Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu / Klemar Bubić, Blaženka ; Luić-Vudrag, Dubravka.

By: Klemar Bubić, Blaženka.
Contributor(s): Luić-Vudrag, Dubravka [aut].
Material type: ArticleArticleDescription: 339-343 str.Other title: The Oddity of Publishing and Scientific Production of Faculties in the College of the Higher Education Library: Collection of Periodicals in the Library of the Faculty of Humanities and Social Sciences, University of Zagreb [Naslov na engleskom:].Subject(s): 5.04 | periodika, izdavačka djelatnost, visokoškolska knjižnica | periodicals, publishing activities, higher education libraries In: ARHIVI, KNJIŽNICE, MUZEJI mogućnosti suradnje u okruženju globalne informacijske infrastrukture 21 (2018) ; str. 339-343Summary: Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu izlaze časopisi koji su proizvod istraživačkoga rada, kreativnosti i kritičkoga mišljenja njegovih nastavnika, studenata i drugoga osoblja. Ti su časopisi dostupni Knjižnici za uspostavu suradnje s ustanovama humanističkoga i društvenoga usmjerenja u vidu nabave, dara i razmjene publikacija, čime se obogaćuje i razvija Zbirka periodičkih publikacija. Time se dobavlja više od 500 naslova zahvaljujući intenzivnim i živim kontaktima sa sveučilištima, institutima, muzejima, akademijama i fakultetima cijeloga svijeta. Izdavačka i znanstvena produkcija Filozofskoga fakulteta ima nezamjenjiv i važan doprinos u izgradnji fonda Knjižnice.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu izlaze časopisi koji su proizvod istraživačkoga rada, kreativnosti i kritičkoga mišljenja njegovih nastavnika, studenata i drugoga osoblja. Ti su časopisi dostupni Knjižnici za uspostavu suradnje s ustanovama humanističkoga i društvenoga usmjerenja u vidu nabave, dara i razmjene publikacija, čime se obogaćuje i razvija Zbirka periodičkih publikacija. Time se dobavlja više od 500 naslova zahvaljujući intenzivnim i živim kontaktima sa sveučilištima, institutima, muzejima, akademijama i fakultetima cijeloga svijeta. Izdavačka i znanstvena produkcija Filozofskoga fakulteta ima nezamjenjiv i važan doprinos u izgradnji fonda Knjižnice.

Projekt MZOS projekt

HRV

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//