Normal view MARC view ISBD view

Opis razine A2 prema Zeroju: komunikacijska kompetencija, jezične aktivnosti i strategije, kontekst korištenja jezikom, tekst Cvitanušić Tvico, Jelena; Nazalević Čučević, Iva

By: Cvitanušić Tvico, Jelena.
Contributor(s): Nazalević Čučević, Iva [aut].
Material type: ArticleArticleDescription: 17-33 str.Other title: Description of level A2: communicative competence, language activities and strategies, the use of language, text.Subject(s): Hrvatski kao J2, razina A2, komunikacijska kompetencija, jezične aktivnosti i strategije, kontekst korištenja jezikom, tekst | Hrvatski kao J2, razina A2, komunikacijska komCroatian as L2, A2 level, communicative competence, language activities and strategies, the use of language, text In: Hrvatski A2: Opisni okvir referentne razine A2 str. 51-98Summary: Opis razine A2 prema Zeroju drugo je poglavlje Hrvatskoga A2, koje se bavi opisom spomenute razine s obzirom na komunikacijsku jezičnu kompetenciju, komunikacijske aktivnosti i strategije, kontekst korištenja jezikom i tekst. U njemu je riječ o aktivnostima i strategijama usmene i pisane proizvodnje, slušnim, vizualnim i audio-vizualnim aktivnostima i strategijama, govorenim i pisanim aktivnostima i strategijama međudjelovanja, usmenim i pisanim posredničkim aktivnostima i strategijama te područjima i situacijama korištenja jezikom. Daje se specifikacija tekstova za slušno i vizualno primanje, govorno i pisano međudjelovanje te za govornu i pisanu proizvodnju.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

Opis razine A2 prema Zeroju drugo je poglavlje Hrvatskoga A2, koje se bavi opisom spomenute razine s obzirom na komunikacijsku jezičnu kompetenciju, komunikacijske aktivnosti i strategije, kontekst korištenja jezikom i tekst. U njemu je riječ o aktivnostima i strategijama usmene i pisane proizvodnje, slušnim, vizualnim i audio-vizualnim aktivnostima i strategijama, govorenim i pisanim aktivnostima i strategijama međudjelovanja, usmenim i pisanim posredničkim aktivnostima i strategijama te područjima i situacijama korištenja jezikom. Daje se specifikacija tekstova za slušno i vizualno primanje, govorno i pisano međudjelovanje te za govornu i pisanu proizvodnju.

Projekt MZOS projekt

HRV

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha

//